Abaai Resort

Betalingen

Wij sturen u een factuur voor de gehele huurperiode van de kamer, inclusief 7% logeergastenbelasting. Pas na (aan)betaling van de factuur ligt uw reservering vast. Op de factuur staat vermeld wanneer een (aan)betaling voldaan moet zijn. Een gedane (aan)betaling wordt niet gerestitueerd.

Bed & Breakfast

Alleen de personen die op het reserveringsformulier vermeld staan kunnen gebruik maken van de Bed & Breakfast. U mag zonder overleg vooraf geen bezoek ontvangen, gebruik laten maken van onze faciliteiten en/of laten overnachten.

Aankomst en vertrek

U kunt op elke dag aankomen en vertrekken. Check in is vanaf 15.00 uur, check out is om 10.00 uur. Kan in overleg tegen een kleine vergoeding van afgeweken worden. Op de dag van vertrek wordt de kamer vrijgemaakt in overleg. In overleg wordt u gehaald en gebracht van en naar het vliegveld Hato.

Schade aan de Kamer en inboedel

Mocht er schade ontstaan, hetgeen iedereen wel eens kan overkomen, dan berekenen wij u de werkelijke kosten door en vertrouwen op uw medewerking.

Roken

Op Curaçao leeft men buiten. Roken aldaar is geen enkel probleem. IN DE KAMER IS HET NIET TOEGESTAAN TE ROKEN.

Gebruik Airco en/of koelkast

Gebruik Airco, koelkast, ventilator en water-heater douche voor eigen rekening.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Mocht u nog vragen hebben, mail ons dan gerust of vul het contactformulier in.


Uw vakantie is onze zorg!!!


Disclaimer

Verblijf bij Abaai-Resort is op eigen risico. Wij accepteren geen aansprakelijkheid voor ongevallen, schade, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen alsmede gehuurde objecten in of rond de kamers, zwembad, terras of tuin. U dient zelf te zorgen voor een reis/ongevallen/annulerings verzekering.